Triatló B de Balaguer

Mercè Tusell
Merce Tusell Blog

Triatló B de Balaguer

Aquest triatló consistia en fer 1900m. nedant, +90km en bicicleta i +21km corrent. Vaig aconseguir la 2a posició general femenina i fer top30 absolut en 5h 09′ 37».

 

Tenia ganes d’arribar a final de temporada, després de l’estiu és quan millor estic, volia arribar millor preparada però no ha sigut possible, molta feina per arrencar una nova etapa profesional, tot i això, no estamos tan mal!!
Tots sabíem que seria un triatló dur ja de per si, un circuit de bici dels meus preferits sense aglomeracions ni drafting i sobretot dur per la calor, sortir a les 12 hores i competir a uns 35º.

 

Aquesta vegada va ser diferent, hem pogut disfrutar i a l’hora patir juntament amb l’Aida, sempre anem molt soles les noies, sense apenes tenir referències.

 

A la natació: vaig anar fent sense estressar-me, ja sé que no és lo meu. A la 2a volta veig un gorro groc i em pregunto quina noia és, i resulta que és ella, l’Aida! No vaig malament, surt primer ella i després jo.

 

Primera transició i cap al tram de bici, hi ha un canvi de circuit respecte del 2015, és més ràpid i sense el mític mur de La Creu pero amb +1600m amb un inici de planers. A l’Alt de Vilanova de la Sal noto que tinc gas, m’escapo una mica i veig que l’Ester no està tant lluny. Baixada divertida i tècnica que em flipo fins que tinc algun susto que em fa frenar més. Al planer l’Aida torna a passar, em torno a escapar pujant Fontllonga i a la tornada s’escapa ella, vaig tocada i prefereixo reservar sinó petaré !

 

Carrera: La pitjor en molt temps, mai he parat per beure aigua, un inici molt dur, però veig que totes anem igual de mortes, em recupero a la 2a volta, situant-me en 2a posició i aguantant fins al final.

 

El C.N. Reus Ploms aconsegueix la victòria per equips femenins i un triplet absolut amb la primera posició d’Esther Hernández, 2ª de Mercè Tusell i 3ª d’Aida Fàbrega.